Techline projekt d.o.o.
 je podjetje, ki ima 15 letno tradicijo na področju projektiranja, enodružinskih, stanovanjskih, poslovnih in gospodarskih objektov. Smo profesionalen tim, ki z svojimi izkušnjami iz preteklosti in izzivi prihodnosti uresničujemo želje naših investitorjev.

Ker naše izkušnje segajo tudi v področje vodenja investicij smo v zadnjem letu dejavnost razširili tudi na področje inženiring v pripravi, inženiringa v izvedbi in gradbenega nadzora.

Smo zaupanja vredno podjetje, ki investitorjem z pomočjo izkušenj naših strokovnjakov na posameznem področju graditve zagotavlja optimalen naložbeni učinek. Z našim celovitim znanjem investitorja spremljamo od idejne zasnove objekta, preko realizacije vseh faz projekta, do kvalitativnega prevzema in kvalitetnega bivanja v novo zgrajenem objektu.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.